Termeni & Condiții

Bine ați venit pe www.germivir-natural.ro. Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni & Condiții, deoarece utilizarea acestui site implică acceptul dvs. cu privire la aceștia.

  1. Utilizarea site-ului: Accesul și utilizarea acestui site sunt supuse Termenilor & Condițiilor noastre. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați acest site.
  2. Drepturile de proprietate intelectuală: Toate drepturile de proprietate intelectuală, inclusiv drepturile de autor, mărcile comerciale și drepturile de proprietate asupra conținutului și materialelor de pe acest site, aparțin www.germivir-natural.ro sau deținătorilor săi legitimi.
  3. Utilizarea informațiilor: Informațiile furnizate pe acest site au scop informativ și nu reprezintă sfaturi medicale sau înlocuiesc consultul cu un profesionist în domeniul sănătății. Utilizarea informațiilor se face pe propriul risc.
  4. Responsabilitatea utilizatorului: Utilizatorii acestui site sunt responsabili pentru protejarea confidențialității datelor de autentificare, în cazul în care există, și pentru utilizarea responsabilă a conținutului și funcționalităților site-ului.
  5. Link-uri către terțe părți: Site-ul nostru poate conține link-uri către alte site-uri web, care sunt furnizate doar pentru conveniența dvs. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru conținutul sau politicile acestor site-uri externe.
  6. Limitarea răspunderii: În măsura permisă de lege, www.germivir-natural.ro nu va fi responsabil pentru orice pierderi sau prejudicii cauzate de utilizarea acestui site sau a informațiilor conținute în el.
  7. Modificări ale termenilor: Ne rezervăm dreptul de a modifica acești Termeni & Condiții în orice moment. Orice modificare va fi afișată pe această pagină și va deveni efectivă imediat ce este postată.
  8. Litigii și legislație aplicabilă: Orice litigiu rezultat din utilizarea acestui site va fi supus legilor din România și va fi soluționat de instanțele competente din România.

Vă rugăm să ne contactați pe pagina de contact pentru orice întrebări sau nelămuriri referitoare la acești Termeni & Condiții.