Politică de confidențialitate

Înțelegem importanța confidențialității datelor personale ale vizitatorilor noștri. Această Politică de Confidențialitate explică modul în care colectăm, utilizăm și protejăm informațiile pe care ni le furnizați atunci când accesați și utilizați site-ul nostru www.germivir-natural.ro. Vă rugăm să citiți cu atenție această politică.

  1. Colectarea datelor: Pentru a vă oferi o experiență personalizată și pentru a îmbunătăți serviciile noastre, colectăm anumite date personale, cum ar fi adresa IP, locația geografică, tipul de browser și alte informații tehnice.
  2. Informații personale: Nu colectăm informații personale precum numele sau adresa de e-mail fără acordul dvs. explicit. Orice informație furnizată de dvs. în scopul abonării la newsletter sau completării formularelor va fi utilizată în strict scopul declarat.
  3. Cookie-uri: Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și pentru a analiza modul în care utilizatorii interacționează cu site-ul nostru. Acestea nu conțin informații personale și pot fi dezactivate din setările browserului.
  4. Scopul datelor: Informațiile colectate sunt utilizate în principal pentru a vă oferi informații despre produsul Germivir și pentru a vă contacta în legătură cu cererile dvs. Nu vom partaja aceste date cu terți fără acordul dvs. expres.
  5. Securitatea datelor: Luăm măsuri adecvate pentru a proteja informațiile dvs. personale împotriva accesului neautorizat sau utilizării inadecvate. Totuși, vă rugăm să rețineți că nicio metodă de transmitere a datelor pe internet nu este 100% sigură.
  6. Link-uri externe: Site-ul nostru poate conține link-uri către alte site-uri web. Nu suntem responsabili pentru practicile lor de confidențialitate și vă încurajăm să citiți politica de confidențialitate a fiecărui site web pe care îl vizitați.
  7. Modificări ale politicii: Ne rezervăm dreptul de a modifica această Politică de Confidențialitate. Orice modificare va fi publicată pe această pagină și va deveni efectivă imediat ce este postată.

Vă rugăm să ne contactați pe pagina de contact pentru orice întrebări sau preocupări referitoare la această politică.